Βράβευση της Kourtidis Group και του Costa Ofrynio Booking στα Tourism Awards 2023

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens απονεμήθηκαν την Πέμπτη 27 Απριλίου τα Tourism Awards 2023 powered by Globe One Digital. Το Costa Ofrynio Booking και η Kourtidis Group είχαν την τιμή να διακριθούν λαμβάνοντας το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Property Sales, Rentals & Valuations» με την υποψηφιότητά τους με τίτλο «Ένα πρότυπο μοντέλο αξιοποίησης τουριστικών κατοικιών για μεγιστοποίηση κέρδους της επένδυσης με εγγυημένη απόδοση 6%». Ο κ. Karl Chehab, COO Hospitality του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη, βρέθηκε στην τελετή απονομής και παρέλαβε το βραβείο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και άλλες σημαντικές προσωπικότητες του τουριστικού κλάδου, επιχειρηματίες, πολιτικά πρόσωπα, φορείς αλλά και εκπρόσωποι ΜΜΕ του τουρισμού. Τα βραβεία, που έχουν γίνει πλέον θεσμός, διεξήχθησαν για δέκατη χρονιά από τις εκδόσεις Boussias, σε μια επετειακή διοργάνωση. Ήταν μια βραδιά επιβράβευσης της καινοτομίας και των προσπαθειών που γίνονται στη χώρα μας για την ανάδειξή της και την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους τουρίστες, σε έναν τομέα που συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Οι εξοχικές κατοικίες και η εγγυημένη απόδοση 6% που παρέχει ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη και η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων του Costa Ofrynio Booking κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων και ιδίως της κριτικής επιτροπής, φέρνοντάς τους στην τρίτη θέση στην κατηγορία που διαγωνίστηκαν. Μια σημαντική αναγνώριση και επιτυχία για τις συντονισμένες ενέργειες του ομίλου και στον τομέα του τουρισμού.

NIKOLAOS KOURTIDIS SINGLE MEMBER LLC | OFRYNIO BEACH | VAT 997584800 | GEMI 131727530000

Copyright by Kourtidis Group. All Rights Reserved.
IT. Dept - Kourtidis Group

NIKOLAOS KOURTIDIS SINGLE MEMBER LLC | OFRYNIO BEACH | VAT 997584800 | GEMI 131727530000