Εμείς

Το Costa Ofrynio Booking αποτελεί τον βασικό τουριστικό πυλώνα του σημαντικότερου ομίλου στην Βόρεια Ελλάδα με όραμα και αξίες, της KOURTIDIS Group. Πρόκειται για μία online πλατφόρμα αναζήτησης πολυτελών καταλυμάτων στην περιοχή του Costa Ofrynio (την γνωστή Τούζλα).

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πολυτέλεια στις διακοπές αξίζει σε όλους. Για τον λόγο αυτό, προωθούμε διαρκώς μία ολιστική ταξιδιωτική εμπειρία δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε μία ευρεία ποικιλία καταλυμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του. Διαμερίσματα, σπίτια και βίλες είναι διαθέσιμα για να φιλοξενήσουν τις ιδανικές διακοπές κάθε εποχή του χρόνου.

Οι άνθρωποί μας

Η ομάδα της Costa Ofrynio Booking είναι δίπλα σας έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να σας καλύψει κάθε σας ανάγκη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την διαμονή σας αξέχαστη. Για εμάς, οι τέλειες διακοπές υπάρχουν και ξέρουμε πώς να τις οργανώνουμε για τους πελάτες μας. Κάθε έναν από εσάς.

Ο όμιλος

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των κατασκευών, η KOURTIDIS Group αναπτύσσει διαρκώς τις δραστηριότητές της, από μια αμιγώς κατασκευαστική εταιρεία (OikoKourtidis), σε εμπορικές δραστηριότητες (Remax Choice), και στον τουριστικό κλάδο (Costa Ofrynio Booking). Με δυνατό επιχειρηματικό πνεύμα, αλλά και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, ο όμιλος KOURTIDIS Group αλλάζει διαρκώς τα δεδομένα στη Β.Ελλάδα, θέτοντας όλο και ψηλότερα τον πήχη της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας. 

Σήμερα ο Όμιλος Κουρτίδη, υπό την καθοδήγηση του CEO της, Νικόλαου Κουρτίδη, έχει διευρύνει τη δραστηριότητά του κατασκευάζοντας πολυτελείς οικισμούς μοναδικής ποιότητας, σε επιλεγμένες περιοχές της παραλίας Οφρυνίου, που προσφέρουν την ευκαιρία σε ιδιώτες για αγορές μοναδικών εξοχικών κατοικιών αλλά και σε επενδυτές της Ελλάδας και του εξωτερικού, για εξαιρετικές επενδύσεις.

Χάρη στην αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα της κάθε εταιρείας του Ομίλου κατάφερε να ξεχωρίσει, να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να γίνει ταυτόσημη της αξιοπιστίας. Έτσι, σήμερα μετρά πάνω από 5000 επιτυχημένες αγοραπωλησίες ενώ διαθέτει πάνω από 1700 ακίνητα! 

O όμιλος εταιρειών Κουρτίδη ανήκει στην ομάδα των leader στο χώρο του Real estate και της κατασκευής, στη Βόρεια Ελλάδα, αποτελώντας μια ασφαλή και δυνατή επιλογή!