Η εταιρεία μας

Εμπειρία διακοπών… εν λευκώ

Η Costa Ofrynio Booking, μέλος του Ομίλου Κουρτίδη, δημιουργήθηκε το 2019 με στόχο να προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία στους πελάτες του ομίλου να αποκομίσουν απόδοση από το εξοχικό τους σπίτι! Το πρόγραμμα Max Value σχεδιάστηκε για αυτόν τον σκοπό και εγγυάται απόδοση 6% στους ιδιοκτήτες με βάση την αξία του εξοχικού που έχουν αγοράσει!

Η Costa Ofrynio Booking, η πρώτη εταιρεία του Ομίλου Κουρτίδη στον τομέα της φιλοξενίας, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία πολυτελούς διαβίωσης με μια εξαιρετική συλλογή διαμερισμάτων και βιλών που βρίσκονται πάντα σε οργανωμένα συγκροτήματα. Είτε αναζητάτε μια σύντομη απόδραση είτε μια μακροχρόνια διαμονή, τα προσεκτικά επιλεγμένα ενοικιαζόμενα μας καλύπτουν τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις. Από ένα απλό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου μέχρι μια βίλα τριών υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, ο κατάλογός μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα εξοχικών κατοικιών. Με θέα στη θάλασσα ή στο βουνό, με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα, σε ήσυχη περιοχή ή στο κέντρο της πόλης, η επιλογή είναι δική σας! Και οι 12 τύποι εξοχικών μας κατοικιών είναι πλήρως εξοπλισμένοι για να σας υποδεχθούν με έναν συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης.

Εξερευνήστε τον ιστότοπό μας, βρείτε το ενοικιαζόμενο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, κάντε την κράτησή σας και ανακαλύψτε την παραλία Οφρυνίου και τις γύρω περιοχές! Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει και να διασφαλίσει ότι οι διακοπές σας θα είναι αξέχαστες!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Οι άνθρωποί μας

Η φιλοσοφία μας είναι ότι η πολυτέλεια στις διακοπές αξίζει σε όλους. Για τον λόγο αυτό, προωθούμε διαρκώς μία ολιστική ταξιδιωτική εμπειρία δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε μία ευρεία ποικιλία καταλυμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του. Διαμερίσματα, μονοκατοικίες και βίλες είναι διαθέσιμα για να φιλοξενήσουν τις ιδανικές διακοπές κάθε εποχή του χρόνου.

Karl Chehab

COO Hospitality

Στέλλα Τσιακάλου

COB Division Manager

Χρήστος Τσιλιγκύρης

Landlord Management

Μάκης Παρασκευόπουλος

Technician

Θάλεια Κώτη

Executive Housekeeper

Denis Gioka

Quality Control Supervisor

Valentin Varbanov

Guest Relations

Ayoub El Hadi

Guest Relations

Kourtidis Group

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – REAL ESTATE – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Ο όμιλος εταιριών Kourtidis Group, θεωρείται πλέον ένας κορυφαίος ελληνικός όμιλος, με συνεχείς επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδας (Παραλία Οφρυνίου Καβάλας) στους τομείς του Τουρισμού, των Κατασκευών, του Real Estate και των Επενδύσεων. Λειτουργώντας με τη στρατηγική της κάθετης ολοκλήρωσης, οι 6 εταιρίες του ομίλου παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξυπηρέτησης.

Ofrynio Beach (Costa Ofrynio), Kavala, Greece, P.C. 64008

Copyright by Kourtidis Group.
All Rights Reserved.
IT. Dept - Kourtidis Group

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΑΕ | ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ | ΑΦΜ 997584800 | ΓΕΜΗ 131727530000

Ofrynio Beach (Costa Ofrynio),

Kavala, Greece, P.C. 64008

Copyright by Kourtidis Group. All Rights Reserved.
IT. Dept - Kourtidis Group

Copyright by Kourtidis Group. All Rights Reserved.
IT. Dept - Kourtidis Group

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΑΕ | ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ | ΑΦΜ 997584800 | ΓΕΜΗ 131727530000