Η εταιρεία μας

Εμπειρία διακοπών… εν λευκώ

Το Costa Ofrynio Booking αποτελεί τον βασικό τουριστικό πυλώνα του σημαντικότερου ομίλου στην Βόρεια Ελλάδα με όραμα και αξίες, της KOURTIDIS Group. Είναι εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων που διαθέτει νεόδμητες, πολυτελείς, παραθαλάσσιες κατοικίες, ιδανικές για καλοκαιρινές διακοπές, ενώ ταυτόχρονα μετατρέπει μια εξοχική κατοικία σε επενδυτικό ακίνητο. Πρόκειται για μία online πλατφόρμα αναζήτησης πολυτελών καταλυμάτων στην περιοχή της Παραλίας Οφρυνίου – Costa Ofrynio (την γνωστή Τούζλα) όπου μπορεί κάθε επισκέπτης με εξαιρετικά απλό τρόπο να οργανώσει τις διακοπές του.

Οι άνθρωποί μας

Η φιλοσοφία μας είναι ότι η πολυτέλεια στις διακοπές αξίζει σε όλους. Για τον λόγο αυτό, προωθούμε διαρκώς μία ολιστική ταξιδιωτική εμπειρία δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε μία ευρεία ποικιλία καταλυμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του. Διαμερίσματα, μονοκατοικίες και βίλες είναι διαθέσιμα για να φιλοξενήσουν τις ιδανικές διακοπές κάθε εποχή του χρόνου.

Karl Chehab

COO Hospitality

Λιθηροπούλου Ζωή

Reservation Manager

Χρήστος Τσιλιγκύρης

Quality Control Supervisor

Μάκης Παρασκευόπουλος

Technician

Θάλεια Κώτη

Executive Housekeeper

Kourtidis Group

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – REAL ESTATE – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Ο όμιλος εταιριών Kourtidis Group, θεωρείται πλέον ένας κορυφαίος ελληνικός όμιλος, με συνεχείς επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδας (Παραλία Οφρυνίου Καβάλας) στους τομείς του Τουρισμού, των Κατασκευών, του Real Estate και των Επενδύσεων. Λειτουργώντας με τη στρατηγική της κάθετης ολοκλήρωσης, οι 6 εταιρίες του ομίλου παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξυπηρέτησης.

Ofrynio Beach (Costa Ofrynio), Kavala, Greece, P.C. 64008

Copyright by Kourtidis Group.
All Rights Reserved.
IT. Dept - Kourtidis Group

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΑΕ | ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ | ΑΦΜ 997584800 | ΓΕΜΗ 131727530000

Ofrynio Beach (Costa Ofrynio),

Kavala, Greece, P.C. 64008

Copyright by Kourtidis Group. All Rights Reserved.
IT. Dept - Kourtidis Group

Copyright by Kourtidis Group. All Rights Reserved.
IT. Dept - Kourtidis Group

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΑΕ | ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ | ΑΦΜ 997584800 | ΓΕΜΗ 131727530000