Παραλία Οφρυνίου – Costa Ofrynio Καβάλας: Ο ιδανικός προορισμός με πακέτα προσφορών για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

Παραλία Οφρυνίου – Costa Ofrynio Καβάλας: Ο ιδανικός προορισμός με πακέτα προσφορών για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο
Σε μια πανέμορφη περιοχή, εύκολα προσβάσιμη και ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου, η διάθεση για αποδράσεις δεν σταματάει στο καλοκαίρι. Η εταιρία διαχείρισης ακινήτων Costa Ofrynio Booking στην ομώνυμη παραλία στην περιοχή της Καβάλας προσφέρει δελεαστικά πακέτα προσφορών αναδεικνύοντας τα πολλαπλά πλεονεκτήματα του τόπου.

Πολιτισμός, ιστορία, γαστρονομία, φυσικό περιβάλλον, υπαίθριες δραστηριότητες, οινογνωσίες, είναι κάποιες από τις πολλαπλές επιλογές που θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε επιλέγοντας την Παραλία Οφρυνίου και την εταιρία διαχείρισης ακινήτων Costa Ofrynio Booking του Ομίλου Κουρτίδη, η οποία βρίσκεται σ’ ένα από τα μεγαλύτερα σταυροδρόμια της Βόρειας Ελλάδας. Σε λιγότερο από μία ώρα από Θεσσαλονίκη βρίσκεστε εκεί, αλλά και σε 35 μόλις λεπτά από την Καβάλα και 40’ από ∆ράμα και Σέρρες.

Να ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Παραλίας Οφρυνίου – Costa Ofrynio, η τοποθεσία της και η εύκολη πρόσβαση, η σύνδεσή της με την Εγνατία οδό.

Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι ότι αποτελεί έναν προορισμό προσφέροντας σας συγκινήσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Συνδυάζει θάλασσα και βουνό, μοναδικές βιωματικές εμπειρίες, από υπαίθριες δραστηριότητες όπως ράφτινγκ στον ποταμό Αγγίτη μέχρι επίσκεψη σε εντυπωσιακά σπήλαια -της Αλιστράτης και του Αγγίτη- και από επισκέψεις σε επιβλητικά μοναστήρια όπως αυτό της Παναγίας Εικοσιφοίνισσης, σε μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους -των Φιλίππων- Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Οι φθινοπωρινές συγκινήσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς περιλαμβάνουν και σας προ(σ)καλούν και για πεζοπορίες στη φύση, μιας και το φθινόπωρο αποτελεί ιδανική εποχή για τέτοιου είδους δραστηριότητες, με ιδανικές θερμοκρασίες και εκπληκτικές χρωματικές παλέτες της φύσης, αλλά και οινογνωσίες σε πανέμορφα οινοποιεία της περιοχής τα οποία παράγουν εξαιρετικής ποιότητας και πολυβραβευμένα κρασιά. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε στην περιοχή του θεού Διόνυσου (ή Βάκχου), αυτής της μυθικής θεότητας της Αρχαίας Ελλάδας, του θεού του κρασιού και του γλεντιού!

Τα μοναδικά πακέτα προσφορών


Πώς όμως θα ανακαλύψετε όλες τις παραπάνω ομορφιές και θα βιώσετε τις εμπειρίες που προσφέρει η ευρύτερη περιοχή της Costa Ofrynio;

Η απάντηση είναι τα μοναδικά πακέτα προσφορών για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο που προτείνει η εταιρία διαχείρισης ακινήτων Costa Ofrynio Booking συνδυάζοντας πολυτελή διαμονή, εξαιρετικό φαγητό και μια αμμώδη παραλία 17 χιλιομέτρων!
Η προσφορά 2+1 διανυκτερεύσεις της Costa Ofrynio Booking, σε έναν προορισμό που τον καθιστούν κορυφαία επιλογή του εναλλακτικού τουρισμού ισχύει μέχρι τέλη Οκτωβρίου, ενώ δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά/πακέτο.


Θάλασσα, βουνό και βιωματικές εμπειρίες

Επιπρόσθετα, η Costa Ofrynio Booking σε συνεργασία με την εταιρία travelexplore.gr έχει ετοιμάσει για εσάς τρία διαφορετικά πακέτα, παρέχοντας σας πολυτελή διαμονή και εκπληκτικές βιωματικές εμπειρίες.


Πακέτο 1 – Stay, Discover, Raft & Dine

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επίσκεψη στο πανέμορφο σπήλαιο της Αλιστράτης με τον πλούσιο διάκοσμο του, στη συνέχεια αγνάντεμα στο φαράγγι του Αγγίτη ενώ σειρά θα πάρει η κύρια δραστηριότητα της ημέρας που είναι το ράφτινγκ στο ποταμό Αγγίτη συνοδευόμενοι βεβαίως από πιστοποιημένο οδηγό με εμπειρία στα πιο δύσκολα ποτάμια της Ελλάδας.

Γεμάτοι μοναδικές εμπειρίες θα απολαύσετε το γεύμα σας σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής και θα επιστρέψετε στο ξενοδοχείο με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συνολικά περιλαμβάνει:
Παραλαβή και επιστροφή στο ξενοδοχείο σας
Μεταφορά με όχημα 4×4
Έμπειρος οδηγός με γνώση της περιοχής
Εισιτήριο στο Σπήλαιο Αλιστράτης
Εξοπλισμός Ράφτινγκ ( στολή, κράνος, σωσίβιο)
Ράφτινγκ με πιστοποιημένο οδηγό με εμπειρία στα πιο δύσκολα ποτάμια της Ελλάδος με πάνω από 20.000 ώρες Ράφτινγκ
Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΦΠΑ και όλους τους απαραίτητους φόρους
* Δώρο η τοξοβολία στην βάση του Ράφτινγκ.

Πακέτο 2 – Stay, Discover, Wine and Dine

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επίσκεψη στο μοναδικό ποτάμιο σπήλαιο Αγγίτη στην περιοχή Μααρά της Δράμας, το οποίο βρίσκεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον μέσα στα δέντρα.

Συνεχίζετε την εξόρμηση σας σ’ ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα στην Μακεδονία καθώς και το παλαιότερο εν ενεργεία μοναστήρι σε Ελλάδα και Ευρώπη, το Μοναστήρι της Παναγίας Εικοσιφοίνισσης, χτισμένο στη βόρεια πλευρά του Παγγαίου Όρους, στα 753 μ. υψόμετρο.
Επόμενη στάση σ’ ένα από τα κορυφαία οινοποιεία της περιοχής όπου θα ξεναγηθείτε στους χώρους του και θα γευτείτε το κρασί του. Η εκδρομή σας συνεχίζεται με την επίσκεψη σας στον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, στην Καβάλα, ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Τέλος θα γευματίσετε σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής και θα επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συνολικά περιλαμβάνει:
Παραλαβή και επιστροφή στο ξενοδοχείο σας
Μεταφορά με όχημα 4×4
Έμπειρος οδηγός με γνώση της περιοχής
Εισιτήριο εισόδου στο Σπήλαιο Αγγίτη
Γευσιγνωσία κρασιού και ξενάγηση σε Οινοποιείο της περιοχής
Επίσκεψη στην Μονή Εικοσιφοίνισσης
Εισιτήριο εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων
Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής
Ασφάλεια αστικής ευθύνη
ΦΠΑ και όλους τους απαραίτητους φόρους.


Πακέτο 3 – Stay, Discover, Trekk and Dine

Το συγκριμένο πακέτο περιλαμβάνει Trekking στο βουνό του θεού Διόνυσου, στο καταπράσινο Παγγαίο. Πεζοπορία μέσα σε μία διαδρομή με ποικίλα δέντρα όπου θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε όλα τα σημεία του ορίζοντα.

Θα συνεχίσετε την εκδρομή σας και θα επισκεφτείτε ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα στην Μακεδονία καθώς και το παλαιότερο εν ενεργεία μοναστήρι σε Ελλάδα και Ευρώπη, το μοναστήρι της Παναγίας Εικοσιφοίνισσης.
Ξενάγηση και οινογνωσία σε ένα από τα κορυφαία οινοποιεία της περιοχής, γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα πριν επιστρέψετε στο ξενοδοχείο με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συνολικά περιλαμβάνει:
Παραλαβή και επιστροφή στο ξενοδοχείο σας
Μεταφορά με όχημα 4×4
Έμπειρος οδηγός με γνώση της περιοχής
Συνοδός βουνού
Trekking στο Παγγαίο Όρος
Γευσιγνωσία κρασιού και ξενάγηση σε Οινοποιείο της περιοχής
Επίσκεψη στην Μονή Εικοσιφοίνισσης
Γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΦΠΑ και όλους τους απαραίτητους φόρους.

– Costa Ofrynio – η αγαπημένη Τούζλα – έχει μυστικά για εσάς, για όλες τις εποχές του χρόνου. Τα καταλύματα της Costa Ofrynio Booking περιλαμβάνουν πολυτελείς κατοικίες δίπλα στη θάλασσα, μεμονωμένα διαμερίσματα αλλά και βίλες σύγχρονης αισθητικής καλύπτοντας τις δικές σας, ιδιαίτερες ανάγκες για ξέγνοιαστες διακοπές και σύντομες αποδράσεις.

– Η Παραλία Οφρυνίου – Costa Ofrynio Καβάλας είναι μια περιοχή φιλόξενη που «ζει» 365 μέρες τον χρόνο. Με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα και τους δώδεκα μήνες, δεν πρόκειται να λείψει τίποτα από τον επισκέπτη, ούτε καν στην καρδιά του χειμώνα. Καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, βενζινάδικο, ATM τραπεζών, πολυιατρείο, είναι μόνιμα στην υπηρεσία των επισκεπτών. Και όλα αυτά, σε απόσταση μόλις 35’ μακριά από την Καβάλα, 40’ από ∆ράμα και Σέρρες και 47’ από τη Θεσσαλονίκη.

https://debbiestravel.gr/featured/paralia-ofrynioy-costa-ofrynio-kavalas-o/

NIKOLAOS KOURTIDIS SINGLE MEMBER LLC | OFRYNIO BEACH | VAT 997584800 | GEMI 131727530000

Copyright by Kourtidis Group. All Rights Reserved.
IT. Dept - Kourtidis Group

NIKOLAOS KOURTIDIS SINGLE MEMBER LLC | OFRYNIO BEACH | VAT 997584800 | GEMI 131727530000