Βραβείο για το Kavala Experience στα Tourism Awards 2024

Άλλη μια σημαντική επιτυχία για την Kourtidis Group στα Tourism Awards 2024. Η καινοτόμος εφαρμογή Kavala Experience, κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Best Solution for Tourism. Η διάκριση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση του ομίλου για καινοτομία και αριστεία στον κλάδο της φιλοξενίας αλλά και για προβολή της ευρύτερης περιοχής όπου δραστηριοποιείται.
Στην τελετή απονομής των Tourism Awards, που πραγματοποιήθηκε στο περίφημο Grand Hyatt Athens, συμμετείχαν ηγέτες του κλάδου, επιχειρηματίες και άνθρωποι του πολιτικού χώρου. Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους ήταν και ο συνεργάτης του Ομίλου Κουρτίδη, Δημήτρης Συμεωνίδης, μέλος των Dream Workers, ο οποίος παρέλαβε με υπερηφάνεια το βραβείο εκ μέρους του ομίλου.


Το Kavala Experience ξεχωρίζει ως μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που φέρνει επανάσταση στην εμπειρία της ξενάγησης. Μέσω καθηλωτικών ηχητικών ξεναγήσεων και συναρπαστικών εικόνων, προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν τη μαγευτική πόλη της Καβάλας αλλά και την περιοχή γύρω από αυτή, τους νομούς Δράμας και Σερρών αλλά και το νησί της Θάσου, με έναν εντελώς νέο τρόπο. Από ιστορικά ορόσημα μέχρι κρυμμένα διαμάντια, το Kavala Experience ζωντανεύει τα σημεία ενδιαφέροντος, εμπλέκοντας όλες τις αισθήσεις και δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις.
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο όμιλος Κουρτίδη βραβεύεται στον εξαιρετικά σημαντικό για τον τουρισμό θεσμό των Tourism Awards. Η διάκριση αυτή είναι επιστέγασμα των προσπαθειών της Kourtidis Group για ανάδειξη του τόπου στον οποίο πιστεύει και επενδύει.

NIKOLAOS KOURTIDIS SINGLE MEMBER LLC | OFRYNIO BEACH | VAT 997584800 | GEMI 131727530000

Copyright by Kourtidis Group. All Rights Reserved.
IT. Dept - Kourtidis Group

NIKOLAOS KOURTIDIS SINGLE MEMBER LLC | OFRYNIO BEACH | VAT 997584800 | GEMI 131727530000