Τα πλεονεκτήματα του “early booking”

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την «τεχνική» του “early booking” για τις διακοπές τους. Ο λόγος; Μα φυσικά τα πολλαπλά πλεονεκτήματα του να κλείνει κανείς τα ταξίδια του από νωρίς, σε σύγκριση με το να το κάνει την τελευταία στιγμή.

Αν λοιπόν πιστεύετε πως το καλοκαίρι αργεί και δεν υπάρχει λόγος να κανονίσετε από τώρα τη θερινή σας απόδραση, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε…

Όσο πιο νωρίς κλείσετε τις διακοπές σας, τόσο πιο εύκολα θα εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς υπάρχουν προσφορές για όσους οργανώνονται πριν από την έναρξη της θερινής σεζόν. Επιπλέον, έχετε περισσότερο χρόνο να προγραμματίσετε τα έξοδα που θα κάνετε και να αποταμιεύσετε ένα ποσό μέχρι να έρθει η στιγμή των διακοπών σας.

Το γεγονός φυσικά πως έχετε άπλετο χρόνο να οργανώσετε το πρόγραμμα της εκδρομής σας σας δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε και πιο σωστά. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πιο άνετα την έρευνά σας σχετικά με το μέρος όπου θα πάτε, τα αξιοθέατα που θα δείτε, τα εστιατόρια που θα φάτε κλπ.

Μη ξεχνάτε επίσης, πως με το early booking των διακοπών σας προλαβαίνετε τις καλύτερες επιλογές. Δεν θα κλείσετε «ό,τι περίσσεψε», αλλά θα διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Τέλος, είναι πολύ πιο εύκολο να κανονίσετε την άδειά σας εάν ξέρετε από νωρίς το πότε θέλετε να λείψετε σε διακοπές.

Εάν όλοι οι παραπάνω λόγοι δεν σας έπεισαν ακόμη, να σας ενημερώσουμε πως κάνοντας κράτηση τώρα σε ένα από τα καταλύματά μας, απολαμβάνετε έκπτωση 10%!

Ζήστε τις πιο όμορφες καλοκαιρινές διακοπές στην μαγευτική Παραλία Οφρυνίου – Costa Ofrynio…

Ακόμη να κάνετε κράτηση; 😉

NIKOLAOS KOURTIDIS SINGLE MEMBER LLC | OFRYNIO BEACH | VAT 997584800 | GEMI 131727530000

Copyright by Kourtidis Group. All Rights Reserved.
IT. Dept - Kourtidis Group

NIKOLAOS KOURTIDIS SINGLE MEMBER LLC | OFRYNIO BEACH | VAT 997584800 | GEMI 131727530000